5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 129 TL'ye Düştü! Bu Marketlerde Ramazan İndirimi Var..

5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 129 TL'ye Düştü! Bu Marketlerde Ramazan İndirimi Var..

Ayçiçek yağı yağında indirimler peş peşe gelirken, bir yeni kampanya daha duyuruldu. Temel gıda ürünlerinde şüphesiz ki en çok tüketilenlerin başında gelen ayçiçek yağı, Ramazan'ın gelişiyle birlikte, beklenmedik bir biçimde, o market zincirinde fiyatında şaşırtıcı bir ucuzluğa gidildi. Ancak marketin resmi internet sitesinden gelen açıklamada, ayçiçek yağı indiriminin yalnızca stoklarla sınırlı olduğu bildirildi. Peki, en ucuz ayçiçek yağı hangi markette satılıyor..

A+A-

İşte ucuza ayçiçek yağı satışı başlatan o zincir market...

 

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ YAPAN O MARKET

Gıda ürünlerine yapılan fiyat artışına, her geçen gün bir yenisi daha eklenirken çok sayıda market; Ramazan ayına özel fiyatlarda ucuzluğa gitti. Önümüzdeki sene  zam oranında zirveleri gören ürünlerin neredeyse başında gelen ayçiçek yağı fiyatlarında da azalış yaşandı. Bütçe dostu indirimli ayçiçek yağı fiyatları karşısında vatandaşın gideri biraz olsun hafifleyecek. Migros marketler zinciri, Ramazan ayında bugüne kadar görülmemiş bir indirime giderek ayçiçek yağı fiyatlarında ucuzluk yaptı. Ülkemizde on binlerce şubeye sahip olan Migros, kendi kartlarına sahip vatandaşları ayçiçek yağı indirimiyle sevindirmeyi başardı.

aycicek-yagi.jpg

BÜYÜK AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Migros marketlerde Ramazan ayı boyunca 5 litre Komili ayçiçek yağı 129,9 TL'ye satılacak. Ayçiçek yağındaki bahsi geçen indirim sadece Migros Money kart ve Money Club Kart kullanıcıları için geçerliliğini koruyor. İndirimden faydalanmak isteyenler Migros Sanal Market üzerinden de sipariş verebilir. Ramazan ayı boyunca devam edilecek indirimlerde ürünlerin sınırlı sayıda olduğunu bilmekte fayda var.