Aile Dizisinin Sezon Finalinde Heyecan Dorukta! Dizinin Finali İfşa Oldu..

Aile Dizisinin Sezon Finalinde Heyecan Dorukta! Dizinin Finali İfşa Oldu..

Bu akşam ekrana gelecek olan Aile dizisinin 13. bölümü, sezon finali ile nefes kesen anlar yaşatacak. Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Aile, hem güçlü oyuncu kadrosuyla hem de etkileyici hikayesiyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin fragmanı yayınlandığından beri izleyiciler saatleri geri sayıma başladı.

A+A-

Soykan ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gelişmeler seyircileri beklemektedir. Fragmanlarda Devin'in hamile olduğunu öğrenen Aslan, geleceği için yeni planlar yaparken Cihan'la olan kavgasını sürdürmektedir. Umut dolu hayaller kurulan çiftlik evi savaş alanına dönmüş durumdadır. Patlayan silah sesi ise heyecanı doruklara çıkardı. Vurulan kişinin kim olduğu ise merak konusu.

AİLE DİZİSİ FİNALİ İFŞA OLDU

Ay Yapım imzalı Aile dizisi, yarın akşam sezon finaliyle ekrana veda edecek. İzleyicilere büyük sürprizlerle dolu bir bölüm yaşatacak olan dizi, kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Aile dizisinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşırken, Nejat İşler ve Canan Ergüder de önemli rollerde yer alıyor. Sezon finaliyle birlikte diziye bir süre ara verilecek, ancak izleyiciler gelecek sezon için heyecanla beklemeye devam edecek.