Akıllı Telefonlarda Fiyatlar Artıyor! TRT Bandrol Ücreti Artırıldı!

Akıllı Telefonlarda Fiyatlar Artıyor! TRT Bandrol Ücreti Artırıldı!

Akıllı telefon satın alacaklara üzücü haber verildi. TRT bandrol ücretinin artırıldığı öğrenildi. 10 bin TL'lik bir telefona ne kadar zam gelecek? Yeni zamlarla birlikte Haziran ayında fiyatlar iyice yükselebilir. İşte akıllı telefon alacaklara üzücü gelişme ve yeni fiyatlar...

A+A-

TRT bandrol ücretinin artırılmasıyla birlikte akıllı telefonların artık eskisine göre çok daha pahalı olacağı belirtiliyor. Vergi çeşitleri arasında bulunan TRT bandrol ücreti, dikkat çekmekte. Dolayısıyla akıllı telefonlarda uygulanacak tarifenin değişmesiyle birlikte pek çok kişi şok oldu. Peki ya akıllı telefonlar artık kaç TL'ye satılacak? 10 bin TL'lik bir akıllı telefonun güncel fiyatı ne kadar olacak merak edildi.

Akıllı Telefonlara Ne Kadar Zam Gelecek?

Akıllı telefonlara yapılacak zam merak ediliyor. 10 bin TL'lik bir telefonun 200 TL daha pahalı hale geleceği söylenebilir. Üstelik çeşitli eklentilerle birlikte 354 TL'lik bir artış yaşanacak. 10 bin TL'lik telefonun 354 TL zamlanması ise tepki çekti. Şimdiden pek çok kişi akıllı telefon alacaksa da fiyatlar güncellenmeden almaya çalışıyor.

Yeni Zam Gelecek mi?

Öte yandan Haziran ayına girmemize az bir zaman kaldığı için Haziran enflasyonu akıllı telefon fiyatlarını artırır mı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Şimdilik TRT Bandrol ücreti artışının etkilerinden başka bir artış beklenmemekte.