Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Gündem Olan Sahne! Herkes TRT'nin Bu Dizisini Konuşuyor..

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Gündem Olan Sahne! Herkes TRT'nin Bu Dizisini Konuşuyor..

Tarihe ışık tutan sahneleriyle seyirciyi etkisi altında bıraktıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 41.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT1’in yüksek bütçeli projesi Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında heyecan çıtasını en yukarı taşıyacak gelişmeler yaşandı.

A+A-

Tüm ekibin büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını yürüttüğü Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Sıkı bir tempoda faaliyet gösteren ve her bölümü derin bir heyecana sahne olan Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanında sürpriz gelişme meydana geldi.

Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla reyting listesini kasıp kavurmayı başaran Alparslan Büyük Selçuklu’da bu hafta da heyecanın ardı arkası kesilmeyecek. Dikkat çeken sahneleri ve oyuncuların etkileyici performanslarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölüm fragmanı izleyenler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yönetmenliğini Sedat İnci'nin, proje tasarımını ve senaristliğini Emre Konuk'un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu 41.bölümüyle 9 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kaynak: Haber7