Altın Fiyatları Yeni Güne Nasıl Başladı? Altın Fiyatları Artıyor mu?

Altın Fiyatları Yeni Güne Nasıl Başladı? Altın Fiyatları Artıyor mu?

Birçok şeyin fiyatının artmasının ardından vatandaşlar altın fiyatlarını merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde doların yükselmesiyle birlikte gözler altına çevrildi. 26 Mart tarihindeki güncel altın fiyatları haberin detaylarında...

A+A-

 

Ülkede yaşanan enflasyon endişeleri ile birlikte altın yatırımcıları güvenli bir liman arıyor. Rusya Ukrayna savaşı da altın fiyatlarının yükselmesine sebep oldu. Alınan bilgiler neticesinde altın fiyatları bir hayli yükseldi. Bunun ardından vatandaşlar yeni gün de altının hangi seviyede olduğunu merak ediyor.
26 Mart Güncel Altın Fiyatları
Gram altın 26 Mart tarihinde güne yatay seviyede başladı. Bunun dışında ons altın ise yükselmeye devam ediyor. Ayrıca altının gram fiyatı 931 oldu. Bunun dışında cumhuriyet altını 6.089 seviyesinde işlem görüyor. 26 Mart Cumartesi günü yarım altın 3.053 oldu. Vatandaşlar ise altın fiyatlarının ne zaman normal seviyeye yaklaşacağını merak ediyor.
Almanya’da Ifo iş ortamı güven endeksi ve ABD’de Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi ile bekleyen konut satışları verileri de vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Enflasyonun bir hayli yükselmesi ile birlikte dolar fiyatı ile birlikte altın fiyatı da yüksek seviyelerde seyrediyor. Bunun mu ardından gram altın fiyatının artması altın yatırımcılarını da bir hayli korkuttu. Yatırımcılar altına biraz daha yatırım yapıp yapmama konusunda kararsız kalırken uzmanlar ise altın fiyatları hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.