ATV'nin Yeni Dizisi Hakim Gümbür Gümbür Geliyor! Dizinin Oyuncu Kadrosu Şok Yarattı

ATV'nin Yeni Dizisi Hakim Gümbür Gümbür Geliyor! Dizinin Oyuncu Kadrosu Şok Yarattı

ATV’nin yeni dizisi Hâkim büyük bir özveri ile geliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Limon Film’in ATV için çektiği Hakim dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre Hakim dizisi, 4 Nisan Pazartesi günü ekranlarda olacak. ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisi, oyuncu kadrosu ile çok konuşulacak.

Hakim Dizisinin Detayları Ortaya Çıktı

Yağız Can Konyalı’nın Hakim dizisinde rol alacağı ortaya çıktı. Bunun dışında otuz yaşında olan yetenekli oyuncu 2006 yılında İlk Aşk filminde rol almıştı. 2015 yılında Takım: Mahalle Aşkına filmi ile kariyer basamaklarını tırmandı. Altın Portakal Film Festivali Jüri Özel Ödülü’nü kazanan genç oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldı. Ayrıca Adı Mutluluk, Hikaye, Aşk Ağlatır, Fatma gibi dizilerde de rol aldı. Şimdi ise Hakim dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Alınan bilgiye göre genç oyuncu dizide mafya lideri Azem’in hapishanedeki oğlu Metehan’a hayat vermeye hazırlanıyor. Psikopat bir karakteri canlandıracak olan ünlü oyuncu hayranlarını da heyecanlandırdı. Dizi için sayılı gün kalmışken dizinin detayları da araştırılıyor.

Etiketler :