Bakanlık Duyurdu! Herkese 800 TL yardım parası veriyor

Bakanlık Duyurdu! Herkese 800 TL yardım parası veriyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Mardin'de yaşayan ve çocukları asker olan ailelere Sosyal Yardım Programı kapsamında yardım sağlamaktadır. Bu çerçevede Mersin'de ikamet eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan asker ailelerine aylık 800 TL yardım yapılmaktadır. İşte Mardin askeri yardım uygulaması...

A+A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Mardin'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere maddi yardım sağlıyor.  Sosyal yardım programlarından doğum yapan kadınlar, yetim ve öksüzler, yaşlılar ve asker aileleri başta olmak üzere pek çok vatandaş yararlanabiliyor.

Aile Bakanlığı dar gelirli asker ailelerine 800 TL yardım parası veriyor! İşte Mardin asker ailesi yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE BAKANLIĞI MARDİN ASKER AİLESİ DESTEĞİ KAPSAMI

Vatani görevini yerine getirmekte olan vatandaşları, sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelerinin askerlik görevi süresince desteklenmesi amacıyla yürütülür.

MARDİN ASKER AİLESİ DESTEĞİ NASIL YAPILIR?

Diğer taraftan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ek belgeler istenebilir. Bunlara ek olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım programlarına e-Devlet sistemi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)