Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde Tepki Çeken Ayrılık! Ben Bu Cihana Sığmazam Yapımcısı O Oyuncunun Üstünü Çizdi..

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde Tepki Çeken Ayrılık! Ben Bu Cihana Sığmazam Yapımcısı O Oyuncunun Üstünü Çizdi..

ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 12.bölümde ekrana geldi. Başrolünü Oktay Kaynarca'nın paylaştığı dizinin son bölümünde şok edici bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncularla vedalaştı, seyirciler çok erken ayrıldı diye isyan etti..

A+A-

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her ne kadar hikayesi ilgi çekmese de oyuncu performansları reytingleri de beraberinde getiriyor diyebiliriz. Özellikle Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akıl ve Erkan Can'ın performansları Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircini memnun etmeye yetiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde ŞOK AYRILIK

Dizinin son bölümüne ise Tatavlalı karakteriyle yeni katılan Emre Benli damga vurdu. Dizide Cezayir'in en büyük düşmanı olacak Tatavlalı ilerleyen bölümlerin en çok konuşulan ismi olacağa benziyor.

0x0-ben-bu-cihana-sigmazam-dumrul-bey-kimdir-hakan-karahan-kimdir-nereli-kac-yasinda-meslegi-ne-1663423072895.jpg

Öte yandan Dumrul karakterini canlandıran Hakan Karahan'ın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine vedası seyirci için tam bir şok oldu. Bu kadar erken bir ayrılığı kimse beklemiyordu.