Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisini Bitirecek Ayrılık! ATV ve Oktay Kaynarca Açıkladı

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisini Bitirecek Ayrılık! ATV ve Oktay Kaynarca Açıkladı

ATV ekranlarında yayınlanan konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi çeken Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi reytinglerde kendine kalıcı bir yer edindi. Ben Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

A+A-

ATV den yayınlanan dizinin 24. Fragmanı yayınlandı ve çok konuşulmaya başladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin 24. Bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Tatavalı’nın yaptığı İstanbul sokaklarındaki uyuşturucu organizasyonunu sona erdirmesi için Cezayir Kurban Baba’yı görevlendirdi. Kurban Baba Tatavalı’ya sert beklenmedik bir operasyon düzenler.

Cezayir ve arkadaşlarının kendisine karşı operasyon düzenleyip işine karışacağını öğrenen Tatavalı bu duruma çok sinirlenir bu durumu yediremez ve karşı bir atak geliştirmek için plan kurmaya başlar.

Yıldırım nikahıyla evlenen Azamet ve Melike için güzel bir düğün yapmaya karar veren Cezayir düğün sırasında Leyla içinde bir sürpriz yapmayı düşünür. Cezyir’in Leyla için düşünüp planladığı bu süprize Firuze şahit oluyor.

Çocuk sahibi olmayı planlayan Süheyla ve Ethem ailesiyle daha güvenli olacakları bir hayat yaşamaya karar verir. Cezayir’e bu konu için danışır ve ondan izin ister.

Sabit’in Cezayir ile yakınlaşmasından sonra kendisine bir faydası olmayacağını anlayan Tatavalı bundan dolayı Tito’ ya en çok istediği bilgi olan ailesiyle ilgili bilgiyi verir. Geçmişte ailesinin canını alanın Sabit olduğunu öğrenen Tito’nun hedefinin Sabit olmasını sağlar.

İntikam için Sabit’in oğlu Sait’i öldürmeye çalışan Tito karşısında beklenmedik birini bulur ve onu öldürür.