Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Son Bölümünde Şaşırtan Sürpriz! Kimse Gözlerine İnanamadı..

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Son Bölümünde Şaşırtan Sürpriz! Kimse Gözlerine İnanamadı..

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 33. bölümüyle izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Geceye damga vuran bu bölümde ise büyük bir sürpriz yaşandı. Oktay Kaynarca, Pelin Akil Altan, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Ebru Özkan Saban, Engin Benli, Ragıp Savaş ve Mina Derman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

A+A-

Heyecan, gerilim ve aksiyonun hiç eksik olmadığı Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle yine iddialı sahneler sunuyor. Ancak son haftalarda dizide ardı ardına ayrılıklar yaşanması izleyicileri endişelendiriyordu. Fakat bu sefer yaşanan gelişme herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta, Kayıkçının Kızı rolünde izlediğimiz güzel oyuncu Azra Melek'in diziden ayrılacağı düşünülüyordu. Ancak son bölümde, Cezayir Türk'ün Kayıkçının Kızı'nın hala hayatta olduğunu öğrenmesi büyük bir sürpriz oldu. Ve işte bu sürprizin ardından efsanevi bir karakter geri döndü.

Dumrul karakterinin Tatavlalı tarafından öldürüldüğü Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde, yeni bölümde Kayıkçı olarak geri dönüş yaptı. Uzun süredir devam eden Kayıkçı gizemi sonunda çözüldü ve usta oyuncu Hakan Karahan dizide Kayıkçı olarak yeniden boy gösterdi.

Sezon finaline yaklaşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki tansiyon her geçen bölüm daha da yükseliyor. İzleyiciler merakla yeni bölümü bekliyor ve heyecanla dizinin devamını izlemek için saatleri sayıyor.

ATV ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 34. bölümü Salı akşamı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken, dizinin heyecan dolu hikayesi izleyicileri bir kez daha kendine bağlamaya hazırlanıyor.