Bir Yaz Dizisi İsimli Yapım Kanal D Ekranlarının Yeni Projesi Oluyor

Bir Yaz Dizisi İsimli Yapım Kanal D Ekranlarının Yeni Projesi Oluyor

Kanal D çok iddialı bir proje ile gündeme geldi. Alınan bilgiye göre başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alacak. Bir Yaz Dizisi isimli dizi ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Kış sonlarına yaklaşırken yaz dizileri için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Baht Oyunu isimli diziyle Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, yaz aylarında ekranlara gelmişti. Bunun ardından Kanal D de şimdi yeni yaz dizisi için kolları sıvadı. Bir Yaz Dizisi isimli dizi ise şimdiden gündem oldu.

Bir Yaz Dizisi Merak Söz Konusu Oldu

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstleneceği Bir Yaz Dizisi, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir Yaz Dizisi ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini konu alacak. Ayrıca romantik komedi dalındaki dizi gençlerin ilgisini şimdiden çekmeyi başardı. Senaristleri Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın üstlendiği Bir Yaz Dizisi isimli yapım, konusu ile gündeme geldi. En son Aşk Mantık İntikam isimli dizide rol alan Burak Yörük yeteneği ile ön plana çıktı. Bunun dışında ünlü oyuncunun partneri İlayda Alişan, Masumiyet ve Çukur dizilerindeni performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.