Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Şok Gelişme! Demir Karakteri Ortalığı Sallayacak..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Şok Gelişme! Demir Karakteri Ortalığı Sallayacak..

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine çok karışık ve heyecan dolu bir bölümle izleyicilerini karşısına çıktı. Sevilen dizide gözler yine Demir karakterini aradı. Seyirci Demir'in diziye gelmesini istese de, böylesini hiç beklemiyordu.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz akşam yine merakla beklenen bir bölümle takipçilerinin karşısına çıktı. Geçen sezonunda Demir karakterine veda eden dizinin hayranları, çok sık bir şekilde bu karakterin projeye yeniden dahil olmasını istiyordu. Demir karakterinin diziye renk katacağını belirten hayranlar hayal kırıklığına uğradı.

Çukurova'da Demir rüzgarı esiyor! O karakter sonunda ortaya çıktı..

Çukurova'nın geçtiğimiz aylarda ekrana gelen sezon finali bölümüyle beklenmeyen bir şekilde dizinin kadrosuna veda eden Demir karakterinin akıbeti hala belli değildi. Karakteri canlandıran oyuncunun diziye veda etti bilinmese de, bu veda çok anlaşılır bir şekilde olmamıştı.

Demir'in geldiği ile gittiği bir oluyor! Kesin veda gerçekleşti..

Demir karakterinin öldüğü geçen akşam ki bölümün son sahnesinde belli oldu. Demir karakteri Çukurova halkı tarafından ölü olarak bulundu. Buradan da anlaşılacağı gibi Demir karakterinin diziye yeniden dahil olup, rol alacağı iddiaları tamamen yalan çıktı. İlerleyen bölümlerde Demir'in cenazesinden sonra bir daha kendisini kesinlikle göremeyeceğiz. Diziye farklı transferlerin olup, olmayacağı ise hala belli değil.