Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız Dizisi Zirvede Yer Aldı! İki Dizi Birinciliği Paylaştı

Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız Dizisi Zirvede Yer Aldı! İki Dizi Birinciliği Paylaştı

Mahkûm dizisi bu hafta ekranlara gelmeyince birincilik Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisine kaldı. Alınan bilgiye göre iki dizi birinciliği paylaştı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Demir Yaman'ın yokluğu ile sarsıldı. Dizi günden güne izleyici kaybı yaşasa da reytinglerde çok kötü bir duruma gelmedi. 

İki Dizi Zirvede Yer Aldı

Mahkum dizisinin bu hafta ekranlara gelmemesi iki diziye birden yaradı. Alınan bilgiye göre reyting kaybı yaşayan Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisi, birinciliği paylaştı. İlk dört sezon çok başarılı bir şekilde yoluna devam eden dizi, başrol oyuncularının kadrosundan ayrılması ile saldırdı. En son Demir Yaman'ın kadrodan ayrılması ekran başındaki İzleyicileri çileden çıkardı. Kimi iddialar Bir Zamanlar Çukurova dizisinin beşinci sezonda da ekranlarda yer alacağını söylüyor. Bu iddiaları onaylar nitelikte bir açıklama yapılmadı.

Camdaki Kız Dizisi Yoğun İlgi Gördü

Yayınladığı dönem çok büyük ilgi gören Camdaki Kız dizisi, ilerleyen süreçlerde izleyici kaybı yaşadı. Dizi severler olayların sarpa sarmasın dan dolayı şikayetlerini dile getirdi. Bir çok İzleyici ise dizide yapılan hataları ilgi odağına koydu. Bundan dolayı dizi İstenilen reytingleri elde edemedi. Ardından perşembe günü ekrana gelen Mahkûm dizisi, tüm reytingleri süpürdü.