Bir Zamanlar Çukurova'da Gidişat Kötü! Senaryo Adeta Tıkandı..

Bir Zamanlar Çukurova'da Gidişat Kötü! Senaryo Adeta Tıkandı..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde gidişat çok kötü. Seyirciler dizinin senaryosunun tıkandığını belirterek, dizinin git gide sıkıcı bir hal aldığını belirtiyor. Bu yüzden Çukurova gelecekte çok seyirci kaybedeceğe benziyor.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin gidişatı hayranları tarafından çokça eleştirilmeye başlandı. Dizi özellikle yeni sezonda senaryosunda büyük değişikliklere gittiği için bu durum dizinin sıkı hayranlarını bile diziden soğuttu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu yüzden sosyal medyada çokça eleştiri aldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde gidişat çok kötü! Senaryoda kopukluklar var...

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok zor günler geçiriyor. Dizinin  kadrosundan ayrılan Yılmaz Akkaya ve Demir Yaman gibi başrollerin ardından senaryo bir türlü seyircinin istediği gibi ilerlemiyor. Dizinin senaryosunda yaşanan beklenmeyen farklı gelişmeler seyirciye farklı geçtiği için çok yoğun bir şekilde eleştiriye tutuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ya final yolu görünüyor...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sırf bu yüzden beklenmeyen bir şekilde finale gidebilir. Dizinin reytingleri zaten son zamanlarda çok kötü geliyor. Eğer bu reyting kaybı hiç durmadan devam ederse Çukurova sezonun sonunda kadar bile dayanamayıp ekranlara veda etmek zorunda kalır. Çukurova'nın bu soruna acilen bir çözüm bulması gerekiyor.

Bakalım Çukurova ilerleyen günlerde nasıl sonuçlar alacak ?