Bursa, istanbul ve İzmir Akaryakıt Fiyatlarına Bir Zam Daha Geldi! Motorin ve Benzin'den Sonra SIra LPG'de!

Bursa, istanbul ve İzmir Akaryakıt Fiyatlarına Bir Zam Daha Geldi! Motorin ve Benzin'den Sonra SIra LPG'de!

Son dakika! Motorin ve benzin fiyatlarına gece yarısı zam geliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları açıklandı.

A+A-

Motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberine göre, benzin, motorin ve LPG'ye zam yapılacağı açıklandı. Bu haberle birlikte, 8 Haziran 2023 Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları da belirlendi.

Motorine İkinci Zam

Son günlerde yaşanan gelişmeler, akaryakıt fiyatlarına çifte zam getiriyor. Alınan bilgilere göre, hem benzinin litre fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren artacak. Daha önce mazota yapılan 1,36 TL zamdan sonra, bu gece yarısı 1 lira 37 kuruşluk bir artış daha yapılması bekleniyor.

Benzin Litresi 2,70 TL Artacak

Ancak benzin fiyatı, daha büyük bir zamla karşı karşıya kalacak. Son olarak 30 Mayıs'ta 66 kuruşluk bir artış yapılan benzinin pompa fiyatının, 2 lira 70 kuruş daha yükseleceği belirtiliyor.

Bu zam sonrasında, ortalama motorin fiyatı İstanbul için 22,07 TL, Ankara için 22,43 TL ve İzmir için 22,51 TL olacak. Benzin fiyatı ise İstanbul'da 23,94 TL, Ankara'da 24,03 TL ve İzmir'de 24,29 TL seviyesine çıkacak. Böylece, motorin fiyatları 26 Ocak'tan bu yana, benzin fiyatları ise 18 Nisan'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaşmış olacak.

LPG'ye de Zam Geliyor

Benzin ve motorin zammının yanı sıra, oto gaz fiyatlarının da artacağı bilgisi paylaşıldı. Bu doğrultuda, gece yarısından itibaren LPG fiyatlarının 67 kuruşluk bir zamla yükseleceği belirtildi.

8 Haziran 2023 Perşembe Güncel Akaryakıt Fiyatları

İşte 8 Haziran 2023 Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları:

İSTANBUL

  • Benzin: 21,24 TL
  • Motorin: 20,70 TL

ANKARA

  • Benzin: 21,60 TL
  • Motorin: 21,06 TL

İZMİR

  • Benzin: 21,59 TL
  • Motorin: 21,14 TL

Gelişmeleri yakından takip ederek, akaryakıt fiyatlarındaki değişimleri gözlemleyebilir ve araç kullanıcıları olarak buna göre planlarınızı yapabilirsiniz.