Camdaki Kız Dizisi İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor

Camdaki Kız Dizisi İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisi reytinglerde gerileme yaşıyor. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

 

Alınan bilgiler neticesinde hikayenin uzaması ve ikinci bölüme geçilmemesi ile birlikte izleyici sıkıldı. Bunun ardından dizi ile alakalı yeni bir açıklama yapıldı.
Camdaki Kız dizisi reytinglerde düşüşü sürdürürken dün akşam yayınlanan bölümünde yer alan bir sahne yeni bir dönemin başlangıcını yakın olduğunu izleyicilere gösterdi. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisi dün akşamki bölümü ile birlikte iyi bir kitleye ulaştı.
Nalan ve Hayri Yakınlaşıyor!
Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakteri daha fazla dayanamayarak Hayri’nin yanında ağladı. Nalan’ın ağlamasının ardından Hayri gözyaşlarını dayanamadı. Nalan’a aşık olan Hayri yalnız olmadığını kendisinin onun yanında olduğunu belirtti. Bu repliğin ardından son karedeki bakışlarında yeni bir başlangıca işaret etti.
İzleyiciler Şaşkınlığını Gizleyemedi
Nalan ve Hayri’nin bu sahnesi ile birlikte izleyiciler derinden etkilendiklerini söyledi. Bunun dışında Hayri’nin Nalan'a olan aşkı ise bir kere daha gözler önüne serildi. Ayrıca Nalan’ın her şeyi terk ederek Hayri ile birlikte olacağı da söyleniyor. Camdaki Kız dizisi izleyicisine güzel sahneler yaşatmaya hazırlanıyor. Dizi severler ise Camdaki Kız isimli dizinin ikinci aşamaya geçmesini merakla bekliyor. Hikayenin ikinci bölümüne Nalan her şeyi arkasında bırakarak Hayri ile beraber devam edecek. Dizinin orijinalinde ise Hayri evli ve çocuklu bir adam olarak görünüyor.
 

Etiketler :