Camdaki Kız Dizisinde İpler İyice Gerildi! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Bu Dizide..

Camdaki Kız Dizisinde İpler İyice Gerildi! Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Bu Dizide..

Camdaki Kız dizisi yayın hayatına son hız devam ediyor. Diziyle ilgili son gelişme izleyicilerin heyecanını tavana kadar çıkarttı. Arka Sokaklar'dan bilinen genç ismin gelecek bölümde Camdaki Kız dizisine transfer olacağı açıklandı.

A+A-

Camdaki Kız dizisi gerçek bir hayat hikayesi ile izleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Dr.. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizi her hafta reytinglere adeta damgasını vuruyor. Şimdilerde karşısına çıkan tüm rakiplerine büyük farklar atan dizi bu sezon yayınlanan diziler arasında en çok ilgi çeken dizileri arasında zirveye oynuyor.

Camdaki Kız dizisine Arka Sokaklar'dan ani transfer...

Camdaki Kız dizisinin kadrosuna gelecek bölümde, çoğu kişinin yıllar boyunca yer aldığı ve bu projede canlandırdığı Hüsnü Çoban'ın oğlu Zeliha olarak bildiği, şimdilerde genç bir oyuncu olan Yüsra Geyik transfer oluyor. Arka Sokaklar'dan sonra ilk kez farklı bir projede sevenlerinin karşısına çıkacak olan Yüsra Geyik'İn nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Yüsra Geyik hangi karakteri canlandıracak ?

Yüsra Geyik şimdilik kesin olmasa da, gelen bilgilere göre dizide Muzo karakterinin sevgilisini canlandıracak. Dizinin senaryosunun gidişatında çok ciddi bir etkiye sahip olacağı tahmin edilen Yüsra Geyik'in canlandıracağı karakterin adı ve diğer detayları ise şimdilik hala belli değil.