Camdaki Kız veda mı ediyor? Kanal D Camdaki Kız Dizisinin Fişini Çekti..

Camdaki Kız veda mı ediyor? Kanal D Camdaki Kız Dizisinin Fişini Çekti..

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Camdaki Kız dizisi ne zaman final yapacak? İşte detaylar haberimizde…

A+A-

OGM Pictures imzalı dizinin ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde ekranlara merhaba dedi. Yönetmenliğini Nadim Güçlü’nün yaptığı, senaryosunu ise Seda Altaylı ve Yeşim Aslan’ın yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisi vedaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan ve Selma Ergeç gibi ünlü isimler oluşturuyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız ne zaman final yapacak? Son bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikâyesinin anlatıldığı dizi, 15 Haziran 2023 tarihinde yayımlanacak olan 82. bölümü ile final yaparak sona erecektir.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun dizinin final bölümü hakkında neler söyledi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun sevilen dizi Camdaki Kız dizisiyle ilgili paylaşımı şöyle oldu:

"Hepimiz için çok özel bir yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz. 'Camdaki Kız' romanımdan ekranlara taşınan ve ilk yayınlandığı bölümden itibaren tüm Türkiye'nin severek takip ettiği dizimiz iki bölüm sonra final yapıyor. 22 Mayıs Pazartesi akşamı veda gecemizde tüm ekip bir aradaydık. Ekipte iki duygu hakimdi. Hem üç sezondur bir diziyi başarıyla götürmenin mutluluğu hem de ayrılığın hüznü..."