Çöp Adam Dizi Oyuncusu Eşine İhanet Etti! Çöp Adam Dizi Seti Karıştı..

Çöp Adam Dizi Oyuncusu Eşine İhanet Etti! Çöp Adam Dizi Seti Karıştı..

Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi izleyicileri çok şaşırttı. Başroller Pelin, Tamer ve Berrin arasında olan olaylar izleyicileri şaşırtırken, yeni bölüm öncesi kimsenin beklenmediği olaylar meydana geldi. İşte haberin detayları…

A+A-

Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Elçin Afacan ve Salih Kalyon gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çöp Adam dizisinin son bölümü gündemde yerini aldı. Dizide Tamer, Berrin ve Peri karakterleri arasında meydana gelen olaylar şaşırtmaya devam ediyor. 14. Bölümün en dikkat çeken sahnesi Berrin ve Taner’in boşanma sahnesi olurken sonraki bölümde izleyenleri şaşırtan ayrıntı görüldü. Yıllardır devam eden evliliğine ihanet eden Tamer karakteri izleyicilerden tepki toplamıştı.

Diziye Peri karakterinin annesinin gelmesiyle dizide kartlar yeniden dağıtılmıştı. Kocası ve kendisine ihanet eden kardeşinin katilinin Peri olduğu ortaya çıktı. 15. Bölümde Tamer beklemediği şeyler yaşayacak ve işler çözülemez bir hal alacak. Peki izleyiciyi şoka sokacak detay ne?

Böyle ihanet görülmedi. Fragman ağızları açık bıraktı. Tamer ve Peri’nin evine misafir olarak gelen annesinden gelen bıçak hareketi 15. Bölümün damga vuran olaylarından olacak. Ancak izleyicilerin ağzını açık bırakan ihanet Serkan ve Berrin’den gelecek.

Tamer’den ayrıldıktan sonra boşluğa düşen Berrin, Tamer karakterinin en yakın dostu olan Serkan’da teselli bulacak. Bunu öğrenen Tamer neye uğradığını şaşıracak.

Etiketler : ,