Dizilerin Yeni Adresi Disney Plus Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı. Ne Zaman Türkiye'ye Geliyor?

Dizilerin Yeni Adresi Disney Plus Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı. Ne Zaman Türkiye'ye Geliyor?

Dijital platformlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye pazarına giriş yapan Disney Plus, şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre Disney Plus, birçok oyuncu, senaristler ile anlaşma sağladı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Disney Plus, djital platforma giriş yaptı. Alınan bilgiye göre Disney Plus isimli dijital platform yaz aylarında ekranlarda olacak. Ayrıca abonelik fiyatlarının ne olacağı da merak edilirken, Disney Plus büyük bir yatırıma imza attı. Disney Plus ile ilgili yeni bilgiler medyaya yoğun ilgi gördü.

Disney Plus İçin Geri Sayım Başladı

Disney Plus'un abonelik ücreti merak söz konusu oldu. Kimi İzleyiciler, bu platform fiyatının Netflix ile aynı olup olmayacağını merak ediyor. dikkat çeken anlaşmaya imza atan Disney Plus’ın Netflix'e rakip geldiği de söyleniyor. Bundan dolayı erişim ağında çok araştırılıyor. Aylık ücretlerinin de bu nedenle en büyük rakibinden ucuz olması da dikkatleri üzerine çekti. 14 Haziran olarak açıklanırken, Üyelik ücreti ise aylık 34,99 lira olacak. Dizi severler fiyatların bu denli uygun olmasından yana mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Ayrıca Disney Plus’a yıllık üye olmak isteyenlere de iki ay ücretsiz gösterim hakkı da sağlanacak. Netflix bir ay kullanım hakkı sağlıyordu. Dizi severler şimdi Disney Plus için adeta gün sayıyor.