Dizisi Tutmayan Ünlü Oyuncu Yeniden Ekranlarda! Hayranlarından Kendisine Destek..

Dizisi Tutmayan Ünlü Oyuncu Yeniden Ekranlarda! Hayranlarından Kendisine Destek..

Geçtiğimiz yaz aylarında ekranlara gelen ama aldığı kötü reytingler yüzünden ekranlara tutunamayıp final kararı almak zorunda kalan Kahraman Babam'ın başrolü şansını yeni bir projeyle tekrar deneyecek. Bakalım bu kez başarılı olabilecek mi?

A+A-

Söz dizisinde canlandırdığı Keşanlı karakteri ile büyük bir şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Görkem Sevindik geçtiğimiz yaz aylarında ilk başta Kırmızı Kamyon sonrasında Kahraman Babam dizileri ile yeniden dizi sektörüne adım atmış ama büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu projeye birçok kez şans verilse de, bir türlü reytinglere tutunamadı.

Kahraman Babam olmayınca yeni diziyle geliyor...

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik Kahraman Babam dizisiyle istediği başarıyı yakalayamayınca şansını şimdide ülkemizin sevilen dijital platformlarından olan BeIN Connect ile deneyecek. Ünlü oyuncunun bu platformda yayınlanan bir dizide başrol olacağı iddiaları ortalıkta dolaşırken, şimdilik kesin bir açıklama bulunmuyor.

Yine baba rolünü canlandıracak!

Oyuncu Görkem Sevindik tıpkı geçtiğimiz aylarda final olan eski dizisi Kahraman Babam gibi bu dizide de bir baba rolünü canlandıracak. Dizinin konusuna ait detaylar belli olmasa da, oyuncunun eğer diziye dahil olursa böyle bir karakteri canlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dizinin detayları BeIN Connect tarafından gelen bilgi paylaşımlarıyla belli olacak. Diziyle ilgili ilk bilgilerden haberdar olmak isterseniz sitemizi takip edebilirsiniz.