Dünyayla Benim Aramda Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Klüp Dizisinden Transfer

Dünyayla Benim Aramda Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Klüp Dizisinden Transfer

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın bulunduğu Dünyayla Benim Aramda dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre diziye klüp dizisinden yeni bir isim daha dahil oluyor. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Dünyayla Benim Aramda dizisi büyük bir heyecanla beklenirken dizinin oyuncu kadrosu da izleyicilerin ilgisini çekti. Disney Plus’un Türkiye pazarına girmesiyle yeni projeler de ortaya çıkmaya başladı. Dijital platform Disney Plus’ın Türkiye’deki yayınına yaz aylarında başlayacağı da belirtildi.

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Merak Söz Konusu Oldu

İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadığı Kaçış dizisinin ardından yeni projeler gündeme geldi. Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri de başladı. MF Yapım imzalı dizinin hazırlıkları devam ederken dizinin başrol oyuncuları da ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy Dünyayla Benim Aramda dizisinde bir araya gelecek. Ağustos ayında yayına girmesi beklenen diziye Klüp dizisinden yeni bir isim daha dahil oldu. Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı Dünyayla Benim Aramda dizisine Metin Akdülger katıldı. Bunun ardından Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel gibi önemli isimler de dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Dizinin ekranlara geleceği gün ise İzleyiciler tarafından merak ile bekleniyor.