EDHO Dizisinin Hayranları Yasta! Efsane Dizinin Bitmesi An Meselesi..

EDHO Dizisinin Hayranları Yasta! Efsane Dizinin Bitmesi An Meselesi..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde çok çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni bölümü yayınlanmayan dizinin final tehlikesi yaşadığı öğrenilirken, ekranlara veda etmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

A+A-

ATV ve Türk Televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olma niteliğini taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanmaması ardından birçok tahmin ortaya atıldı. Bu tahminlerin büyük bir kısmında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara veda edeceği paylaşılsa da, seyirci bunlara inanmak istemedi. Peki EDHO ekranlara veda edebilir mi?

EDHO dizisi çok zor günler geçiriyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanmaması büyük bir tepkiyle karşılandı. Hatta bu durum o kadar olay oldu ki, seyirciler sosyal medyada gündem oluşturdu. Bu gündemin ardından dizinin yetkilileri tarafından bir cevap beklense de, herhangi bir açıklama gelmedi.

EDHO ekranlara veda edebilir!

Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz dizisi ile kanal arasında bir anlaşmazlık yaşanmazsa yeniden izleyicileri ile buluşabilir. Ama dizi ve kanal arasında ki tartışma devam ederse çok yakın bir tarihte dizinin final kararı ile şoka uğrayabiliriz. Yani şimdilik her şey dizi ile kanalın anlaşmasına bağlı gözüküyor. Yakında seyirciyi de bir açıklamada bulunulması bekleniyor.