EDHO Tekrar Başlayacak mı? Bahçeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yapımcısını Aradı..

EDHO Tekrar Başlayacak mı? Bahçeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yapımcısını Aradı..

Final kararı alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisi kısa bir zamanda ekranlara veda etmiş ve hayranlarına büyük bir şok yaşatmıştı. Diziyle ilgili son yaşanan gelişmelere göre projenin yeniden başlaması için devreye hiç beklenmeyen bir kişi girdi.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda etmemizin arasından günler geçti. ATV ekranlarında yayınlanan ve  sezon boyunca izleyicileri ile buluşan rekortmen dizi bu özelliği ile kanalın en uzun soluklu projesi olma unvanını elinde bulunduruyordu. Her hafta merakla beklenen dizinin vedası da çok üzücü olmuştu. Yeni gelen haberlerle seyircinin heyecanı yeniden alevlendi. EDHO yeniden başlayabilir mi?

EDHO dizisi için beklenmeyin isim devrede! Devlet Bahçeli dizi için konuştu mu? 

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinden bir olduğu bilinen Devlet Bahçeli'nin dizinin yeniden başlaması için devreye girdiği iddia edildi. Bu iddiaların ardından çok sevinen seyirci EDHO'nun hala başlayabilme ihtimali olduğunu belirtti. Dizinin hayranları hala Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden güzel bir haber bekliyor.

EDHO dizisi yeniden başlayabilir mi? 

EDHO dizisinin finali sizlerin de bildiği gibi çok belirsiz bir şekilde gerçekleşti. O yüzden hala dizinin kaldığı yerden devam edebilme ihtimalinin bulunduğu tahmin ediliyor. Tabi bu durum hakkında dizi yetkililerinden gelen herhangi bir müjdeli haber yok!