Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Verilecek? Bayram İkramiyeler Ne Kadar Oldu

Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Verilecek? Bayram İkramiyeler Ne Kadar Oldu

BİM’de Yeni İndirimli Ürünlerin Listesi Açıklandı! Listede Ürünler Say Say Bitmiyor..Emeklilerin bayramlarda almaya hak kazandığı aylıkları haricinde kendilerine verilen ücretlerden olan bayram ikramiyelerinin bu kez hangi günlerde verileceği de araştırılıyor. Peki bayrama sayılı günler kala emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni güncelleme var mı ?

A+A-

Ekonomik olarak zor günler yaşayan emeklilerimize kendi aylıkları haricinde bayramlarda da ikramiyeler veriliyor. Bu ikramiyelerin ücretleri de emekli aylıkları ile güncelleniyor. Emeklilerin ekonomik olarak ihtiyacı olan bu ikramiyelerin bayrama sayılı günler kala ne zaman verileceği ile ilgili açıklama bekleniyor.

Peki emekli bayram ikramiyeleri ne kadar ?

Emekli bayram ikramiyeleri de emekli aylıkları ile güncellenmiş ve yeni emekli bayram ikramiyeleri 2 bin liraya kadar ulaşmıştı. Bayram ikramiyelerinin güncel ücretlerinin 2 bin lira olduğu öğrenildi. Yani yeni bayramda da emeklilerimize ikramiye olarak 2 bin lira verilecek.

Peki bayram ikramiyeleri hangi günlerde veriliyor...

Bayram ikramiyelere normalde bayrama 1 gün kala hesaplara yatırılıyor. Kurban Bayramı ise 28 Haziran - 1 Temmuz  günleri arasında. Emekli bayram ikramiyelerinin de bu günlere 1 hafta kala hesaplara yatırılması bekleniyor. Bayram ikramiyelerinin ücreti bugünlerde 2 bin lira olsa da, bu ücretin ilerleyen günlerde güncellenerek yüksek ücretlere ulaşma ihtimali de bulunuyor.