Engin Akyürek Yeni Projesini Açıkladı! Kaçış Dizisi Ekranlara Gelecek

Engin Akyürek Yeni Projesini Açıkladı! Kaçış Dizisi Ekranlara Gelecek

Yaz aylarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Disney Plus şimdiden merak konusu oldu. alınan bilgiler neticesinde Türkiye'de 14 haziran'dan sonra yayına başlayacak. işte haberin tüm detayları...

A+A-

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in dışında 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures gibi Disney Plus, dünyanın fenomeni olmaya hazırlanıyor.

Disney Plus'ı Ön Plana Çıkaran Özellikler

Alınan bilgiye göre kullanıcılarına yüksek görüntü kalitesi, 4 adede kadar eşzamanlı yayın, 10 cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX teknolojisi ile izleme olanağı sunuyor. Ebeveynler dışında Çocuk Profilleri de platformda yer alacak. Yapımlar dışında birçok isim ile de anlaşma sağlayan Disney Plus, Can Yaman, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi isimler ile el sıkıştı. Yaz aylarında ekranlara gelmeye hazırlanan Disney Plus, 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak. Ayrıca Kaçış dizisi de Engin Akyürek'in başrollerinde ekrana gelecek. Dizi şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca Engin Akyürek hayranları dizinin ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor. Alınan bilgiye göre yaz aylarında yayına başlayacak olan Disney Plus, bu çerçevede dizilerini yıl bitmeden ekranlara taşıyabilir.