Esra Ezmeci Canlı Yayında Okşamalı Tavsiye Vermeye Başlayınca Kanal Reklama Gitti!

Esra Ezmeci Canlı Yayında Okşamalı Tavsiye Vermeye Başlayınca Kanal Reklama Gitti!

Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Utandıran Tavsiyeleri! Nur Viral Şaşkınlık İçinde Kaldı ve Reklama Yönelmek Zorunda Kaldı. Detaylar İçin Okumaya Devam Edin.

A+A-

Klinik psikolog Esra Ezmeci, canlı yayında telefonla bağlanan izleyicilere tavsiyelerde bulunurken, söylediği okşamalı ve sarılmalı öneriler Nur Viral'i utandırdı. Ezmeci'nin tavsiyeleri karşısında ne yapacağını bilemeyen Nur Viral, reklama gitmek zorunda kaldı.

Esra Ezmeci'nin Sosyal Medya Üzerinden Verdiği Tavsiyeler İle Adından Söz Ettiren Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Nur Viral'i Utandırdı

Klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı tavsiyelerle dikkat çekiyor. Bu sefer programına konuk olduğu Nur Viral'i utandıran tavsiyelerde bulundu.

Bana Sımsıkı Sarılmanı İstiyorum Demelisin

Nur Viral, programında konuk ettiği Ezmeci'ye çapkınlık taktiklerinin detaylarını sordu. Ezmeci, bu soruya şu şekilde cevap verdi: "Güzel sözler mesela... Ama sessiz. Omzunu ve elini sıkacaksın. 'Seni seviyorum, bana sımsıkı sarılmanı istiyorum' demelisin."

Adam Demezse Neden Elini Sıkıyorsun?

Nur Viral, "Adam demezse neden elimi sıkıyorsun?" diye sorduğunda, Esra Ezmeci, "Okşuyorsun adamı, masaj yapıyorsun" ifadelerini kullandı.

Reklama Gidelim

Bu durum karşısında Nur Viral ne diyeceğini bilemedi ve gülümseyerek "Reklama gidelim" dedi. Reklam arasında Ezmeci, çapkınlığı Nur Viral'in ellerinde canlandırarak gösterdi ve "Okşa, öp, iyi hissettirecek şeyleri bilirsiniz. Güzel güzel konuşun" diyerek tavsiyelerde bulundu. Nur Viral ise "Ben bunları söylerken gülerim" dedi.

Etiketler :