Evlilik Hakkında Her şey Dizisine Bomba Gibi Bir İsim Geliyor. Dizi Final Kararından Vaz mı Geçiyor?

Evlilik Hakkında Her şey Dizisine Bomba Gibi Bir İsim Geliyor. Dizi Final Kararından Vaz mı Geçiyor?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiye göre dizi final yapıp yapmamak arasında bir karar veremedi. Fakat diziye yeni bir oyuncunun dahil olacağı ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Dizi ilk etapta iyi bir reyting yakalamıştı. Alınan bilgiye göre dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Final mi Yapacak?

Hukuk temalı ve özellikle kadın hikayesini ön plana çıkaran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, oyuncu kadrosunu genişletiyor. Alınan bilgiye göre Evlilik Hakkında Her Şey dizisi günden güne İzleyici kaybı yaşıyor. Bundan dolayı dizinin akıbeti de merak söz konusu oldu. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Apak, Gökçe Eyüboğlu ve Barış Kılıç gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu dizi, oyuncu kadrosuna bir ismi daha dahil etti. Reytinglerin düşüşe geçmesi ile dizi yeni bir hamle yaparak zaman atlaması yaşadı. Böylece izleyici merakı da artmış oldu. Ardından da Barış Kılıç'ın diziye dahil olması dengeleri değiştirdi. Salı akşamları izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final iddialarından bir türlü kurtulamadı. Dizi seveler ise düşen reytinglerden dolayı endişesini saklayamıyor. Alınan bilgiye göre diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Naz Elmas'ın sahil olacağı ortaya çıktı.