Evlilik Hakkında Her Şey Oyuncusu Boş Durmuyor! Gökçe Eyüboğlu Netflix'le Anlaştı!

Evlilik Hakkında Her Şey Oyuncusu Boş Durmuyor! Gökçe Eyüboğlu Netflix'le Anlaştı!

Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de final kararı çoktan verilmişti. Dizi yakında final yapacak ancak oyuncular çoktan farklı dizi veya sinema filmleriyle anlaşma sağladı bile. Özellikle de başrolde bulunan bir isim diziden ayrılmak için gün sayıyor. Netflix'te yayınlanacak yapımda rol alacağı ortaya çıktı.

A+A-

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde güncel gelişmeler meydana geldi. Sevilen yapımın en kısa sürede final yapması bekleniyor. Dizi sona erdikten sonra da oyuncular farklı projelerle anlaşma sağlayabilir. Ancak Gökçe Eyüboğlu biraz hızlı çıkmış gibi gözüküyor. Çünkü dizi daha final yapmadan nerede oynayacağı çoktan belirlendi. Peki ya ünlü ismin yeni projesi ne ile alakalı? Dizi mi yoksa filmde mi oynayacağı merak edildi. İşte hakkındaki son dakika gelişmeleri...

Netflix Filminde Oynayacak!

Kül isimli filmin oyuncu seçmeleri ve çeşitli hazırlıkları hala sürmekte. Gökçe Eyüboğlu da bu filmde oynayacak. Anlaşma sağlandıktan sonra oyuncu arkadaşları da belli oldu. Filmde kendisine Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür gibi isimler eşlik edecek. Dolayısıyla dizi çekimleri bittikten sonra Netflix Kül filmi için tekrardan ekran karşısına geçecek.

Lale'ye Hayat Verecek!

Gökçe Eyüboğlu'nun filmde Lale karakteri ile karşımıza çıkacağını vurgulayalım. Funda Eryiğit Gökçe, Mehmet Günsür ise Kenan karakterine hayat verecek. Alperen Duymaz ise Metin Ali'yi canlandıracak.