Gönül Dağı Bu Hafta Yayınlanmadı! Haftaya Bomba Gibi Geri Gelecek..

Gönül Dağı Bu Hafta Yayınlanmadı! Haftaya Bomba Gibi Geri Gelecek..

Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz gün yayınlanmadı. Seyircileri dizi büyük bir heyecanla beklese de hayal kırıklığı yaşadı. Ama Gönül Dağı'nın haftaya yayınlanacak yeni bölümü reyting listelerini patlatacak. Muhteşem bir bölüm geliyor.

A+A-

Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz akşam büyük bir heyecanla beklense de, dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Gönül Dağı yerine Türkiye Milli Futbol Takımımızın maçı ekranlara geldi. Sevilen dizi zaten bu yüzden TRT 1'in yayın akışı listesinden kaldırılmıştı. Gönül Dağı izleyicileri ise kanalı açtıklarında Milli maçımız ile karşı karşıya geldiler.

Gönül Dağı bu hafta yayınlanmadı!

Gönül Dağı'nın bu hafta yayınlanmaması seyircilerde hayal kırıklığına yol açsa da, Türkiye Futbol Takımımızın çok heyecanlı geçen maçı bu açığı kapamış oldu. Seyirci bu haftalık Gönül Dağı'nı ekranlarda göremediği için dizinin yeni bölümüne ait merak ikiye katlandı.

Gönül Dağı yeni bölümüyle fırtınalar estirecek..

Gönül Dağı yeni bölümüyle fırtınalar estirecek. Dizinin yeni bölümünde herkesin istediği son sonunda gerçek olacak. Taner ve Dilek yeni bölümde muhteşem bir düğünle evlenmiş olacaklar. Bununlar beraber dizinin gidişatında da büyük değişimlerin yaşanması bekleniyor. Gönül Dağı'nın gelecek hafta ekrana gelecek olan bölümü kelimenin tam anlamıyla bomba gibi olacak. Dizi aldığı reyting sonuçlarıyla sıralamalarda da zirvenin sahibi olacak.