Gönül Dağı Dizi Oyuncusu Hayatını Kaybetti! İzleyiciler ve Dizi Ekibi Yasta

Gönül Dağı Dizi Oyuncusu Hayatını Kaybetti! İzleyiciler ve Dizi Ekibi Yasta

Cumartesi akşamlarının merakla beklenen dizisi Gönül Dağı’nda bir ayrılık haberi var. Dizinin sezon finalinde yine ölümlü bir ayrılık yaşanacak. Bu ayrılığa yürek dayanmayacak! İşte haberin detayları…

A+A-

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlar seyir zevki yaşatıyor. Her bölümü merakla beklenen diziden spolier geldi. Yeni sezonda da seyirci karşısına çıkacağı haberi, izleyenleri sevindirmeye devam ederken bir ayrılığın haberi konuşulmaya başlandı.

Gönül Dağı’ndan ölüm bir sezon…

17 Ekim 2020 tarihinden itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan aile, dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı, yazar Mustafa Çiftci’nin bozkır hikâyelerinden esinlenerek çekilmektedir. Köprü Film yapımı olarak dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı bulunmaktadır. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi pek çok başarılı oyuncu yer almaktadır.

Dizinin ilk bölümünden beri oyuncu kadrosunda yer alan, sessiz sakin, annesi ve babasının kendilerini küçük yaşta bırakarak yurt dışına gitmesinin ardından nenesi ve kardeşine sımsıkı sarılan Elif, bu sezonda amcaoğullarının sonradan ortaya çıkan, Veysel’in abisi Kenan karakteri ile evlenerek başroller arasında yer almıştı.

Geçtiğimiz bölümlerden hatırlayacak olursak Elif’in babası ortaya çıkmış ve bir rahatsızlığı olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Elif, babasına böbreğini vermiştir. Birkaç bölüm önce ise de Kenan’la evlenip mutluluğa kavuşan Elif, rahatsızlanarak hastalanmıştı. Elif’in hastalanması izleyiciler arasında kadrodan ayrılıp ayrılmayacağı sorularını akıllara getirdi.

Elif, Gönül Dağı’ndan ayrılıyor mu?

Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar’ın rol aldığı Gönül Dağı dizisinde Elif Hemşire karakterine de Zümre Meğreli hayat veriyor. Elif Hemşire’nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı araştırılmaya başlarken, konu hakkında henüz bir resmî açıklama gelmedi.