Gönül Dağı Dizisine Yeni Oyuncular Dahil Oldu. Dizide İşler İyice Karışıyor

Gönül Dağı Dizisine Yeni Oyuncular Dahil Oldu. Dizide İşler İyice Karışıyor

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi, konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiye göre dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde diziye yeni oyuncuların dahil olduğu da ortaya çıktı. Dilek Denizdelen Melahat, Mustafa Şen İlhami Karakterine hayat verecek. İkili Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Gönül Dağı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Genişliyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi reyting rekorları kırarak yoluna devam ediyor. Alınan bilgiye göre bugün yayınlanacak olan dizi büyük ilgi görmeye hazırlanıyor. Dizi yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Ramazan şenliklerinin de yer aldığı dizi eğlenceyi ve entrikayı bir arada barındıracak. Ayrıca diziye yeni oyuncuların da dahil olduğu biliniyor. Gönül Dağı Dizisinde Dilek Denizdelen Melahat, Mustafa Şen İlhami Karakterine hayat verecek.

Gönül Dağı Dizisinin Yeni Bölümü Bomba Gibi Geliyor

Dizinin bugünkü bölümünde Selami'nin abisi İlhami ve ablası Melahat sürpriz bir ziyaret ile kasabaya gelecek. Bunun ardından ailesiyle miras kavgası olan Selami, ne yakacağını bilemez. Her ne kadar zırhlarını kuşansa da bu kavga hemen son bulmaz. Gönül Dağı dizisi bugün 58. bölümü ile büyük yankı uyandıracak.