Gönül Dağı'nda Beklenmeyen Ayrılık Yaşanıyor! Büyük Aşk Bitince Yenisi Başladı..

Gönül Dağı'nda Beklenmeyen Ayrılık Yaşanıyor! Büyük Aşk Bitince Yenisi Başladı..

Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisinin büyük aşkı bitmek üzere. Ramazan ve Asuman arasında yaşanan her şey bitecek ve Ramazan yeni bir aşka yelken açacak. Seyirciyi şaşırtan bu ayrılık aynı zamanda da üzeceğe benziyor.

A+A-

Gönül Dağı dizisi bu akşam ekrana gelen bölümüyle de seyircilerini ekranlara kilitleyecek. Bozkırda Bir Anadolu Masalıyla izleyenlerini buluşturan Gönül Dağı dizisinde seyircinin en çok sevdiği çift olan Ramazan ve Asuman'ın aralarında ki ilişki bu bölümde tamamen son buluyor.

Ramazan ve Asuman aşkı bitmek üzere..

Ramazan ve Asuman arasında yaşanan aşkın sonu artık geldi. Geçtiğimiz günlerde çok büyük sıkıntılar yaşayan Ramazan ve Asuman ikilisi artık tamamen küs hale geldi. Asuman'ın babası ile Ramazan'ın arasında ki kırgınlıkta zirveye ulaşınca ikili arasında ki tüm aşk sona erdi. 

Ramazan'ın yeni aşkı kim olacak?

Asuman'la aşkı biten Ramazan gönlünü şimdide farklı birine kaptıracağa benziyor. İlk kez geçtiğimiz bölüm dizide gördüğümüz Asya karakteri masumiyetiyle Ramazan'ı çok etkiler. Ramazan bir yandan ona yardım etmeye çalışırken, diğer yandan da yavaş yavaş aşık olacak gibi. Seyirci bu ikiliyi şimdiden çok yakıştırdı. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak ?