Gönül Dağı'nda Bu Sonu Kimse Beklemiyordu! Büyük Aşk Birden Yok Oldu..

Gönül Dağı'nda Bu Sonu Kimse Beklemiyordu! Büyük Aşk Birden Yok Oldu..

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü bu hafta cumartesi akşamı izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde seyirciyi çok üzecek gelişmeler yaşanacak. Taner ve Dilek ikilisinin büyük aşkının kötü sonla bitmesi herkesi derinden etkileyecek.

A+A-

Gönül Dağı dizisi kaldığı yerden tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta da seyircisiyle buluşmaya hazırlanan dizi çok sıcak hikayesi ile sevenlerini kendine bağlamayı başarıyor. Her hafta aldığı reyting sonuçları ile başarısını bir kez daha kanıtlayan dizi rakiplerine göz açtırmıyor. Dizi TOTAL, AB ve ABC listelerinde nerdeyse başladığı günden bu yana zirveden  inmedi.

Gönül Dağı dizisi bu bölümüyle sizleri çok üzecek...
Gönül Dağı dizisi bu akşam ekrana gelen bölümünde sizi güldürmekten çok, üzecek. Geçtiğimiz bölüm Taner ve Dilek'e evde nişan sürprizi hazırlayan Halime Dilek'in kendisine söylediği hakaretler sonrasında büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Halime'nin yine kendisini aşağılayacağını sanan Dilek'in beklenmedik bir şekilde bu tepkiyi vermesi Taner başta olmak üzere herkesi büyük bir şoka uğratmıştı. Dilek Halime'ye karşı ettiği laflar yüzünden pişmanlık duysa da, artık iş işten çoktan geçmişti.

Dilek ve Taner aşkının sonunda gelmiş olabiliriz!
Bu bölümde Dilek ve Taner aşkının bittiğini görebiliriz. Fragmanlardan gördüğümüz üzere Dilek'in annesi bu ilişkinin daha fazla devam edemeyeceğini ve şehre gitmelerinin gerektiğini Dilek'le konuşuyordu. Taner'de Halime'nin hastanelik olması ile beraber Dilek'ten vazgeçmeye çok yaklaşmışa benziyordu. Bakalım bu ilişki burada bitecek mi?