Gönül Dağı'nda Büyük Hayal Gerçekleşti! Akşama Nişan Var..

Gönül Dağı'nda Büyük Hayal Gerçekleşti! Akşama Nişan Var..

Gönül Dağı dizisinde uzun zamandır beklenen hayal sonunda gerçek oluyor. Dizinin sevilen çifti Taner ve Dilek'in nişanı bu akşam yayınlanması beklenen bölümde izleyicilerle buluşturulacak. Seyircilerin isteği de sonunda gerçekleşmiş olacak.

A+A-

TRT 1'in kısa bir zamanda büyük bir popülerlik yakalayan Gönül Dağı dizisi ikinci sezonuyla da büyük bir beğeni ile izleniyor. Dizinin bu kadar sevilmesinin tek sebebi oyuncuları değil aslında. Gönül Dağı dizisi çok sıcak ve samimi bir senaryoya da sahip. Temiz kalpli insanların hayatlarında yaşadığı zorlukları ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak neler?

Gönül Dağı'nın yeni bölümünde neler olacak ?

 

 Dilek ve Taner arasında yaşanan tüm kızgınlık ve küslükler son bulmuş olup, Dilek'le arasında ki tüm buzlarda erimiştir. Taner'in ailesi de ikilinin ilişkisini daha çok sahiplenmiş ve onay vermiştir. Bunun ardından ise ikisinin nişanlanmasına da sayılı günler kalmıştır.

Yeni icatları olan uçan araba için yatırımcı aramaya başlayan amcaoğulları, tüm kasabaya bir çağrıda bulunur. Amcaoğullarının isteklerine bir tek cevap veren kişi vardır. O da Selami’dir. 

Gönül Dağı'nda tüm hayaller gerçek oluyor!

Gönül Dağı'ndan herkes yavaş yavaş isteklerine kavuşuyor. Dizide bu gidişle çok yakında mutlu sona gidilecek gibi duruyor.