Hadise Ağızları Açık Bıraktı! Derin Dekoltesiyle Herkesi Kendine Hayran Bıraktı ! Üzerindekini Çıkartıp…

Hadise Ağızları Açık Bıraktı! Derin Dekoltesiyle Herkesi Kendine Hayran Bıraktı ! Üzerindekini Çıkartıp…

Şüphesiz dönemin adından en fazla söz ettirenlerinden biri olan Hadise, ağızları açık bıraktı. Derin göğüs dekoltesiyle herkesi kendine büyüleyen ünlü Hadise , kıyafetini çıkartıp iç çamaşırını gösterince Instagram takipçileri ne yapacağını şaşırdı. Bu paylaşımları görenlerin gözünü alamadığı Hadise Instagram da büyük tepki çekti. İşte haberin detayları…

A+A-

Gündemden hiç düşmeyip adından çokça söz ettiren Hadise’nin 2022 Nisan ayında Mehmet Dinçerler’le yalnızca beş ay kadar süren evliliği büyük yankı uyandırmıştı. Evli kaldığı süreçte kıyafet seçimine dikkat eden ve asla dekolte tercih etmeyen Hadise kıskançlık ve kısıtlanma benzeri nedenlerden boşanınca, bekarlık dönemlerine hızlı bir dönüş yaşamıştı. Şimdilerde ise kıyafetini çıkartıp vermiş olduğu pozlarla herkesi dehşete düşürdü. İşte haberimizin devamı…

566556556.jpg

 Önümüzdeki günlerde makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını paylaşarak : ’40 gün geçti depremden sonra… Bu fotoğrafı 24 Şubat’ta çekmiştim . Uykusuz bir gece anneme atmıştım, annem uyuyamıyorum diye. Ne mutlu bana annem hayatta ve mesajım ona gidiyor.Ne kadar şanslıyım diye düşünüyordum o kadar anne evladını yada evlatlar annelerini kaybetti bu depremde, hala içim yanıyor… Normale dönmek nedir?  Bu cümle bana zor geliyor. Evet hayat devam ediyor ve etmeli ama bu felaket unutulmamalı.’ cümlelerine yer veren Hadise hayranlarından takdir toplamıştı. Şu sıralarda ise zor zamanları atlattı ve paylaşımlarıyla ağızları açık bıraktı.

Instagramda en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hadise instagramı yıktı geçti. Görenlerin bakmaya doyamadığı ünlü sanatçının üzerindeki kıyafet çok konuşuldu. Üzerindekileri kaldırarak kamera önüne geçen Hadise’nin iç çamaşırı dikkatlerden kaçmadı .

Gündemden hiç düşmeyen ünlü sanatçı Hadise’nin kilo verdiğide konuşuldu. Herkesi kendine hayran bırakan Hadise’nin düğün öncesi zayıfladığı ve bu kararına ayrılık sonrası da sürdürdüğü gözler önüne seriliyor .Hadise’nin bu paylaşımları hakkındaki görüşleriniz neler?

Etiketler :