Hande Erçel Hangi Projede Rol Alacak? Ünlü Oyuncu Ekranlara Geri mi Dönüyor

Hande Erçel Hangi Projede Rol Alacak? Ünlü Oyuncu Ekranlara Geri mi Dönüyor

En son Sen Çal Kapımı dizisi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Erçel, adından çokça söz ettirmeye de devam ediyor. Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu Hande Erçel, Disney Plus ile el sıkıştı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Sen Çal Kapımı isimli dizi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Erçel, kariyer merdivenlerini de tırmanmaya devam ediyor. Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu Disney Plus ile anlaşarak yolunu çizdi. Yani ünlü oyuncu bu platformda yer almaya hazırlanıyor. Bu kararın ardından çok sevinen Erçel hayranları, ünlü oyuncunun yeni projesini merak ile bekliyor.

Hande Erçel, Disney Plus ile Anlaşma Sağladı

Disney Plus Hande Erçel dışında Demet Özdemir ve Şahan Gökbakar gibi yetenekli oyuncular ile de el sıkıştı. Şimdiden merak söz konusu olan platform, Haziran ayı ile birlikte etkinliğini kazanacak. Ayrıca alınan bilgiye göre bu platformda Türk dizileri yoğunlukta olacak. Ünlü oyuncu Hande Erçel de diğer oyuncular gibi Disney Plus ile anlaşma sağlayarak, yeni projeleri değerlendirmeye koyuldu.

Hande Erçel Yine Gündem Oldu

İş hayatı dışında aşk hayatı ile de gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bursin ile yaşadığı ilişki ile çok konuşuluyordu. İkilinin ayrılması gündeme damga vurdu. Konu hakkında açıklama bekleyen Erçel ve Bursin hayranları ikilinin barışmasını istiyor.