Hülya Avşar'ın Aşka Yelken Açmasına Engel Oldular! Hülya Avşar Az Önce Açıkladı!

Hülya Avşar'ın Aşka Yelken Açmasına Engel Oldular! Hülya Avşar Az Önce Açıkladı!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Cemal Güzelci hakkında konuştu. Hülya Avşar, 12 yılın ardından aşk orucunu bozduğunu söyledi. Yeni aşkı Cemal Güzelci olduğu iddia edildi. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Yetenekli şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz gece Maslak 1453’de bulunan Yeni Gazino adlı mekanda sahneye çıktı. Çıkışta gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Hülya Avşar, aşk hayatı hakkında da konuştu.

Hülya Avşar Aşk Hayatı Hakkında Konuştu

Hülya Avşar'ın Cemal Güzelci ile aşk yaşadığına dair iddialar gündeme geldi. Bunun ardından konser çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, hayatında kimse olmadığını savundu. Birlikte fotoğraflarının çıktığı hatırlatılınca Hülya Avşar, sadece arkadaş olduklarını, aralarında aşk anlamında bir şey olmadığını dile getirdi. Bunun dışında yalnızlığı sevdiğini ve vazgeçmeyi düşünmediğini sözlerine ekledi. Aşk yaşamak istemediğini belirten Hülya Avşar, yalnız olmaktan mutlu olduğunu ve kendisinin bunu tercih ettiğini söyledi.

Hülya Avşar, Aşk İddialarını Yalanladı

Kalbini aşka kapattığını söyleyen Hülya Avşar, yalnızlığı sevdiğini belirtti. Hayatında kimse olmadığının altını çizdi. Uyuşamadıklarını söyleyen Hülya Avşar, "beni yalnız görmeye alışın deyip yarın yine başka fotoğraflarım çıkıyormuş, bu sefer kaçarım giderim buradan” dedi. Ardından parmağında bulunan yüzüğü de kendisinin aldığını ve her şeyi tek yaşamayı sevdiğini belirtti. Tek istediği şeyin mutluluk olduğunu belirten Avşar, sözlerine son verdi.