İstanbulkart Hediye Dağıtıyor! 100 TL’ye Kadar Hediye Ediliyor..

İstanbulkart Hediye Dağıtıyor! 100 TL’ye Kadar Hediye Ediliyor..

Çok sayıda kullanıcısı bulunan ve kullanışlı olması açısından büyük bir beğeni de kazanan İstanbulkart’larla ilgili yeni bir haber paylaşıldı. İstanbulkart kullanıcıları bundan sonra hediye para da kazanabilecek.

A+A-

Git gide kullanıcısı sayısını yükselten İstanbulkart kullanışlı olması yüzünden büyük bir beğeni kazandı. Şimdilerde büyük kullanıcı sayılarına ulaşan İstanbulkart’la ilgili yeni bir haber paylaşıldı. Ulaşım için kullanılan İstanbulkart bundan sonra farklı yerlerde de kullanabilecek.

İstanbulkart buralarda da kullanılabilecek..

Ulaşım için kullanıldığı bilinen İstanbulkart’lar ile Ramazan ayı boyunca A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve ŞOK Marketlerde farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemeye 15 TL, 3. ödemeye 20 TL, 4. ödemeye 25 TL, 5. ödemeye 40 TL, toplamda 100 TL’ye kadar hediye kazanılabileceği açıklandı. Kampanyanın 20 Nisan’da biteceği uyarısında da bulunuldu.

Bunlara ek olarak paylaşılan bilgilerde ise bu açıklamalar bulunuyor..

  • 23 Mart – 20 Nisan tarihleri arasında fiziksel İstanbulkart ile A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok Marketlerde farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 2. ödemeye 15 TL, 3. ödemeye 20 TL, 4. ödemeye 25 TL, 5. ödemeye 40 TL toplamda 100 TL hediye edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce İstanbulkart Mobil’den ‘Kampanyaya Katıl’ butonuna tıklanması gerekmektedir.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.
  • Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’de ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinde profil sayfasından düzenlenebilir.
  • Ödüllendirme yapılabilmesi için başarılı işlemlerin iptal edilmemesi gereklidir. İlgili ödemenin iptali durumunda ödüllendirme yapılmayacaktır.
  • Bir kullanıcı tek fiziksel kartı ile kampanyadan toplamda bir kez faydalanabilir. Kampanya süresince yapılacak ödemelerin tamamının aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir. Sosyal Destek Kartları ile yapılacak market ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Kazanılan ödül başarılı işlemin ertesi günü İstanbukart’a talimat olarak gönderilecektir.
  • Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.
  • Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Etiketler :