Kaderimin Oyunu Dizisinde Mantık Hatası Gözlerden Kaçmadı

Kaderimin Oyunu Dizisinde Mantık Hatası Gözlerden Kaçmadı

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kaderimin Oyunu dizisi yine gündem oldu. Alınan bilgiye göre dizide göze çarpan mantık hatası sosyal medyada yine gündem oldu. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Kaderimin Oyunu dizisini izleyenler sosyal medyada eleştiriye devam ediyor. Alınan bilgiye göre Akın Akınözü, Öykü Karayel, Melike İpek Yalova ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizi eleştiri odağı oldu. Dizideki tüm sırlar ise bir bir ortaya çıktı.

Kaderimin Oyunu Dizisinde Neler Oluyor?

1 Nisan tarihinde çok heyecanlı bölümü ekranlara getiren dizi izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizi severler şimdi dizinin yeni bölümünü merak ile bekliyor. Asiye ve Cemal arasındaki gerçeklerin ortaya çıkması hikayenin akışını hızlandırdı. Bunun ardından Asiye karakterindeki mantık hatasından şikayet eden dizi severler bu durumu sosyal medyada bildirdi.

Dizi Severler Çılgına Döndü

Öykü Karayel’in başarıyla canlandırdığı Asiye karakterinden yana şikayetlerini dile getiren dizi seveler, sosyal medyada eleştiriye devam ediyor. “Bir kadın bu kadar gurursuz olmamalı” diyen dizi seveler, kızgınlığını aktardı. Ardından Asiye’yi terk eden, onu hiç arayıp sormayan bir adamın affedilmemesi gerektiğini savundu. Asiye karakteri şimdi ne yapacak. Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek. Dizi severler ise merak ile dizinin yeni bölümünde neler olacağını sorguluyor.