Kırmızı Oda Dizisi Yavaş Yavaş Gidiyor! Finalin Ayak Sesleri Gelmeye Başladı..

Kırmızı Oda Dizisi Yavaş Yavaş Gidiyor! Finalin Ayak Sesleri Gelmeye Başladı..

Sevilen dizi Kırmızı Oda her geçen hafta biraz daha reyting kaybetmeye devam ediyor. Dizinin kısa bir zamanda bu kadar büyük oranda reyting kaybetmesi sonrasında seyirciyi büyük bir endişe kapladı. Final belirtileri hissedilmeye başlandı.

A+A-

Gerçek hayat hikayelerini izleyicileri ile buluşturmaya devam eden Kırmızı Oda dizisi geçtiğimiz akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Kırmızı Oda dizisi hala büyük bir ilgiyle takip edilse de, izleyici diziden eski tadını alamadığını sosyal medyadan belirtiyor. Son zamanlarda bu tarz yorumlarım sayısı oldukça artmış durumda.

Kırmızı Oda reytingleri büyük çöküşte...

Kırmızı Oda reytingleri ikinci sezonun başladığı günden bu yana düzenli olarak düşüşe geçmekte. Bu da dizinin final tehlikesi altında olduğunu seyircilerde yavaş yavaş hissetmeye başladı. Eğer reytingler bu hızda azalış yaşamaya devam ederse, her an final tehlikesi ile ciddi bir anlamda karşı karşıya gelebilir.

İkinci sezon beklenildiği gibi olmadı..

Dizinin birinci sezonu sizlerin de bildiği gibi reyting bakımından çok iyiydi. Dizi AB başta olmak üzere TOTAL sıralamada bile ilk üç projenin arasından çıkmıyordu. İkinci sezonda kadronun büyük değişikliklere uğraması ile beraber izlenme oranları da kötüye doğru gitti. Kırmızı Oda'nın reytinglerini yeniden arttırabilmesi için senaryosuna daha fazla aksiyon ve heyecan katması gerekiyor.