Kurtlar Vadisi Dizi Oyuncusu Yeniden Setlere Çıkıyor..

Kurtlar Vadisi Dizi Oyuncusu Yeniden Setlere Çıkıyor..

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren ünlü oyuncu Müge Ulusoy, uzun bir aradan sonra televizyon setlerine geri dönüş yapıyor. Müge Ulusoy, TRT'nin dijital kanalı olan TRT tabii için çekilen "Kapı" dizisinin kadrosuna katıldı.

A+A-

Müge Ulusoy, yıllardır gündemden düşmeyen ve reytingleri yüksek olan "Kurtlar Vadisi" gibi birçok dizi ve sinema filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettirmiş bir isim. Yeni sezonda yayınlanacak olan Cinegenna yapımı "Kapı" dizisinde başrol oynayacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Nihat Özcan yer alırken, Müge Ulusoy ise iş insanı eşinden şiddet gören ve 8 yaşında bir oğlu olan cemiyet hayatının ünlü ismi Sevgi karakterine hayat verecek. Dizinin kadrosunda ayrıca Jessica May, Hasan Denizyaran, Perihan Savaş, Burak Hakkı, Müfit Kayacan, Dilek Türker ve Dost Elver gibi isimler de yer alıyor.

KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU SETLERDE

Müge Ulusoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu süreçte birçok senaryo okudum ve severek canlandıracağım bir rol için hiç acele etmeden seçme lüksümü kullandım. Okuduğum anda 'evet' dediğim Sevgi karakterine hayat vermek heyecan verici. Artık setlerde mesleğimi icra etmeyi özledim ve heyecanım çok büyük" dedi.

"Kapı" dizisinin eylül ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. Müge Ulusoy'un bu yeni projeyle televizyon ekranlarına dönüşü, hayranları arasında büyük bir heyecan yaratırken, izleyicilerin merakla beklediği yapımın başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.

Etiketler :