Kurtlar Vadisi oyuncusu Kafedeki Müşteriyi Bıcakladı!

Kurtlar Vadisi oyuncusu Kafedeki Müşteriyi Bıcakladı!

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde adından söz ettiren Bahadır Ünlü, eşiyle işlettiği kafenin müşterilerine bıçakla saldırdı. Ünlü, olayın ardından o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Polis oyuncuyu gözaltına aldı.

A+A-

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynayan Bahadır Ünlü, İstanbul Beyoğlu'nda eşinin çalıştığı restoranda, eşiyle tartıştığı öne sürülen müşterilere dehşet dolu anlar yaşattı. Ünlü, olay sırasında eline bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüdü. Bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu.

KAFASINA BIÇAĞIN SAPIYLA VURDU

20 Ocak günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı: Kafeye gelen müşteriler ile eşi arasında yaşanan tartışma sonrası Ünlü, eline bir bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüdü. Bununla da yetinmedi, oyuncu bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu. Müşteri şikayetçi olmadı.

bahadir-ic.webp

Sabah'ta yer alan habere göre; Bahadır Ünlü o anların kamera görüntülerini alıp kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Gözaltına alınan Ünlü, emniyette yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 

Etiketler :