Masterchef Yarışmacısı Pelin'den Üzücü Haber Geldi! Masterchef Pelin Darmadağın Oldu!

Masterchef Yarışmacısı Pelin'den Üzücü Haber Geldi! Masterchef Pelin Darmadağın Oldu!

Yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen yarışmalar arasında yer alan Masterchef yine reytinglerde zirveyi gördü. Masterchef Pelin ise geçen hafta sevgilisinden ayrılmıştı. Bunun ardından yaptığı paylaşım sonrası herkesin ağzı açık kaldı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Masterchef yarışmasının güzel yarışmacısı sık sık gündeme geliyor. Bu defa yaptığı bir paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi. Geçen hafta sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrılan Masterchef Pelin, yaptığı paylaşım ne hayranlarını da yasa boğdu.

Pelin, Hayranlarını Gözyaşlarına Boğdu

Masterchef yarışmasının bitmesinin ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Pelin Zaman, yaptığı paylaşımın ile birlikte herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde Pelin Zaman, sevgilisinden ayrıldıktan sonra paylaşımlarını da kısıtlandı. Renkli paylaşımlar yapan ve takipçileri tarafından çok sevilen Pelin Zaman bu defa herkesi yasa boğdu. Bu paylaşımın ardından Pelin Zaman hayranları göz yaşlarına hakim olamadı.

Pelin Zaman Yaptığı Paylaşım İle Adeta Gündem Oldu

Kuaförde fotoğraf paylaşan Pelin Zaman, saçlarında değişikliğe gittiğini söyledi. Pelin Zaman'ın tırnaklarının bakımsız olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü yarışmacının takipçileri, Pelin Zaman'ın tırnakları ile bile ilgilenemeyecek kadar psikolojik bunalımda olduğunu ileri sürdü. Ardından mutlu gibi görünen Pelin'in yanında olduklarını bir defa daha söyleyen hayranları bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.