Masumlar Apartmanı Dizisinin Yeni Transferini Gülben Paylaştı! Merve Dizdar Hayranlarını Kıramadı..

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yeni Transferini Gülben Paylaştı! Merve Dizdar Hayranlarını Kıramadı..

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni transferi Ceylan'ı kimin canlandıracağı merakla bekleniyordu. Dizinin yıldız ismi Merve Dizdar projenin yeni transferini resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılınca takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

A+A-

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanı git gide azalmaya başlamışken, dizinin kadrosuna projenin heyecanını arttıracak bir karakter daha katılacak. Dizinin kadrosuna katılacak olan ismin Masumlar Apartmanı'nın bu sakin gidişine aksiyon katması beklenen o karakterin kim olacağı da sonunda öğrenildi.

Masumlar Apartmanı dizisinin başrolü o transferi açıkladı! Seyirciden beğeni yağdı..

Masumlar Apartmanı'na yeni katılması beklenen karakter Ceylan'ı canlandıracak olan oyuncunun kim olduğu dizinin sevilen karakteri Gülben'i canlandıran  Merve Dizdar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla beraber kesinleşmiş oldu. Yeni transferin fotoğrafını paylaşan  Merve Dizdar hayranlarının da meraklarını gidermiş oldu. Bu paylaşıma çok kısa zamanda yüksek sayıda beğeni ve onlarca yorum geldi.

İşte o fotoğraf;

masumlarapartmani-aslihan-001.jpg

 

Ceylan, Masumlar Apartmanı'na ne zaman katılacak ?

Ceylan karakterinin Masumlar Apartmanı'na normalde geçtiğimiz bölümde katılması gerekiyordu. Karakter diziye dahil olmayınca hayranlar büyük tepki göstermişti. Ama şimdi karakterin diziye gelecek bölümde katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Karakterin dizinin gidişatını nasıl etkileyeceğini merakla bekliyor. Bundan sonra Masumlar Apartmanı'nda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.