Meedo, Şeyma'yı Gene Kandırdı! Ayrılık Kısa Sürdü Direk Düğün Hazırlıkları Başladı!

Meedo, Şeyma'yı Gene Kandırdı! Ayrılık Kısa Sürdü Direk Düğün Hazırlıkları Başladı!

Türkiye'nin ünlü isimlerinden Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'nin evlilik haberleri sonrası düğünleri merakla bekleniyordu. Şimdi ise çift, üç gün boyunca sürecek düğünleri ile Fas'ın Marakeş kentinde gündemde!

A+A-

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra ülke gündemine oturmuş ve kalmak adına birçok farklı girişimde bulunmuştu. Ayrılık sonrası alınan evlilik haberleri ise herkesi şaşırttı. İşte, Subaşı’nın düğününe dair bilgiler...

2021 Yılında İlk Evlilik Teklifi Geldi

Haziran 2021'de, Meedo, Şeyma Subaşı’na romantik bir evlenme teklifi yapmış ve Subaşı’yı mutlu etmişti. Ancak, çift zorlu bir dönemden geçtikten sonra ayrılık yaşamıştı. Fakat kısa süreli bir ayrılığın ardından ikili yeniden barışarak evlilik kararı aldı.

Şeyma Evleniyor!

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş adamı Muhammed Alsaloussi (Meedo) ile evlenecek. Çiftin dünya evine girme töreni, Afrika'nın popüler turistik yerlerinden biri olan Fas'ın Marakeş kentinde gerçekleştirilecek. Düğün, 5-7 Mayıs tarihleri arasında üç gün boyunca sürecek.

seyma-subasi-meedo.jpg

Düğün Marakeş’te Gerçekleşecek

Sabah gazetesinden alınan bilgilere göre, düğün töreni Fas'ın Marakeş kentinde yapılacak. Marakeş, lüks konaklama birimleri ve büyüleyici manzarası ile Avrupa'nın seçkinleri arasında çok popüler bir tatil yeridir.

Düğün eğlenceleri, üç gün boyunca sürecek ve çift, bu birlikteliği kutlamak için büyük bir organizasyon planladı. Konuklar canlı Fas kültürünü deneyimlemeyi, leziz yerel yemekleri tatmayı ve düzenlenen etkinlikler için eğlenceli zaman geçirmeyi bekliyor.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin ilişkileri başından beri herkesin ilgi odağı oldu ve hayranları, evlilik haberlerini merakla bekliyordu. Düğün tarihi artık onaylandıktan sonra, Subaşı’nın hayranları büyük bir kutlamaya tanıklık etmek için sabırsızlanıyorlar. Düğünle ilgili en çok merak edilen şey, milyarder iş adamının düğünde nasıl bir gösteriş ortaya koyacağıdır.