Naz Elmas Açıkladı! Ünlü Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor

Naz Elmas Açıkladı! Ünlü Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor

Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu Naz Elmas, ekranlara geri dönüyor. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Naz Elmas hayranları ise ünlü oyuncunun ekranlara tekrar dönmesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Yetenekli oyuncu Naz Elmas, uzun süredir ekranlardan uzak kalıyor. Bundan dolayı ünlü oyuncunun, mesleği bıraktığı da bir dönem konuşmuştu. Bunun ardından en son ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştu. Bundan sonra ise herhangi bir projede yer almaması dikkat çekmişti.

Naz Elmas, Yeni Projesi İle Gündemde

Final yapacağına dair iddialar ile gündeme gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni oyuncusunu açıkladı. Alınan bilgiye göre ünlü oyuncu Naz Elmas'ın kadroya dahil olacağı söyleniyor. Fakat hayat vereceği karakter de şimdiden merak söz konusu oldu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak, Tülin Ece, Bertan Asllani, Deniz Gündoğdu, Burcu Söyler, Ufuk Özdemir, Alara Turan gibi yetenekli oyuncuları bulunduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Naz Elmas da dahil oldu. Her hafta salı günü ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.