Resmi Açıklama Paylaşıldı! O Kişilere Şartsız 750 TL Nakit Desteği..

Resmi Açıklama Paylaşıldı! O Kişilere Şartsız 750 TL Nakit Desteği..

Devlet tarafından maddi destek verilecek kişiler belli oldu. Belirli kriterleri karşılayan tüm vatandaşlarımıza herhangi bir eleme söz konusu olmadan, 750 TL'ye kadar varan nakit desteği verilecek. Bu kişiler maddi destekten nasıl faydalanabilir? İşte detaylar...

A+A-

Koronavirüs pandemisi içerisinde bulunduğumuz şu günlerde vatandaşlarımızın birçoğu olmak üzere özellikle tarımla uğraşan çiftçilerimiz çok yoğun bir şekilde maddi sıkıntılar yaşıyorlar. Devlette yaşanan bu sıkıntılara çözüm bulabilmek için kolları sıvadı.  O vatandaşlarımıza 750 TL'ye kadar maddi destek gündemde.

O vatandaşlara karşılıksız 750 TL maddi destek geliyor...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den gelen açıklamalara göre kira ve nakliye desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza yardım sağlanacak. Gerekli şartları karşılayan vatandaşlarımız başvuruda bulunmaları halinde en az 750 TL maddi destek ücretinden yararlanabilecek.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den bu konuya ilişkin açıklamalar geldi!

750 TL maddi destek yardımları için şu cümleler paylaşıldı "Yeni yayımlanan tebliğ ile birlikte lisanslı depoculuk desteklemelerinin tamamı üreticilerin hesaplarına yatırılacak. Tebliğe göre ürün grubu başına analiz desteğinin tamamı ve 750 TL'ye kadar nakliye desteği ödenecek"