Sadakatsiz Dizisinin Yeni Bölümü ifaş oldu!

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Bölümü ifaş oldu!

Kanal D ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi ile ilgili çok büyük ipuçları gelmeye başladı. Öyle bilgiler geldi ki dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı konusunda çok büyük tahminler ortaya çıktı. Seyircinin tüm merakı bu sayede giderilmiş olacak.

A+A-

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçtiğimiz günlerde çok hızlı bir şekilde ikinci sezonuna adım attı. Aynı günüde ve saatinde izleyicilerinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi yine çok heyecanlı ve bol entrikalı bölümleriyle seyircilerini adeta ekrana kilitliyor. Dizinin birinci sezonunda kaldığı yerden devam eden senaryoyla ilgli çok büyük ipuçları ortaya çıkmaya başladı.

Sadakatsiz dizisinin geçen sezonunda neler olmuştu ?

Dizinin geçtiğmiz sezonunda Asya ve Volkan  oğulları ile beraber çok mutlu bir hayat yaşıyorlardır. Her şey yolunda giderken Volkan'ın eşi Asya'yı Derin denilen genç bir kızla aldatması dizinin tüm gidişatını değiştirdi. Ardından dizinin asıl konusu oluşmaya başladı Sadakatsiz bu olaydan sonra aldatılan bir kadının yaşadığı zorlukları ve intikam duygusunu seyircilere aktarmaya çalıştı. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda ipuçları...

Sadakatsiz dizisi bildiğiniz gibi yabancı bir diziden uyarlama. Normalde sadece bir sezon boyunca yayınlanan Sadakatsiz dizisi Türk versiyonunda ikinci sezona uzatıldı. Ama gidişat hala uyarlama olduğu diziyle aynı. Yani seyirci Sadakatsiz'İn uyarlandığı yabancı diziyi izleyerek gelecek bölümlerle ilgili çok büyük ipuçları yakalamayı başarabilir. Cevabı merakla beklenen birçok soruya da kolayca yanıt bulabilirler.

Etiketler : ,