Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu Ekranlara Geri Dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu Ekranlara Geri Dönüyor!

Birçok dizide rol alan yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz isimli proje ile yıldızının parlamasını sağladı. Alınan bilgiye göre yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz'de sergilediği performansı ile yapımcıların da yeni gözdesi oldu. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından başka projelerde yer alsa da reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen diziler final kararı ile karşı karşıya kaldı. Özcan Deniz ile seni çok bekledim isimli dizide başrol alan İrem Helvacıoğlu bu dizide hüsrana uğradı. Dizi kısa süre içinde final kararı ile gündeme geldi.

İrem Helvacıoğlu Hayranlarına Güzel Haber

Birçok projede yer alan yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu, polis adliye dizisinde rol aldı. Fakat ünlü oyuncu bu dizide de istenilen başarıyı elde edemedi. Baş belası isimli dizide kısa süre içerisinde final yaptı. Bu hüsranın ardından yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu Disney Plus ile anlaşma sağladı. Disney Plus’ın ilk yerli dizisi Kaçış’ta Engin Akyürek ile oynadı. İrem Helvacıoğlu, bu diziden sonra ise izleyenlerini sevindiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol almaya başladı. tv8 için çekilen ve NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi, bu hafta ekranlara gelecek. Etkileyici bir hikayesi olan dizi şimdiden merak konusu oldu.